[Księga gości]
2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec
Misia PB
Gabi PB
Ilonka PB
Olka PB
talk.pl
|
|
Link :: 26.07.2005 :: 19:41 Zastęp Salamandry
Skład:
dh. Magdalena Kroplewska (dh. Madzia) - zastępowa
dh. Daria Smolarek (Daria) -
dh. Marta Masłowska (Majta) - chorąży
dh. Michalina Wojczuk (Misia) -
dh. Aleksandra Lisiecka (Olka) - kronikarz drużyny
dh. Sandra Jacewicz (Sexy Sindi) -
dh. Daria Mądraszewska (Daria) -
dh. Ilona Deczyńska (Ilonka) - podzastępowa Komentuj(0)
Link :: 26.07.2005 :: 20:12 Hej
To nasz mały salamandrowy blogasek
Wczoraj wróciłyśmy z obozu zmęczone, niewyspane, brudne, ale RADOSNE!!!
Na tym obozie Majta, Ilonka i Olka dostały funkcje:
Majta: chorąży zastępu
Ilonka: podzastępowa
Olka: kronikarz drużyny
Ten obóz był najlepszym z tych, które przeżyłyśmy Komentuj(12)
Link :: 27.07.2005 :: 20:25 Jestem taka szczęśliwa! Szefowa bloga pozwoliła mi pisać notki, aczkolwiek to moja pierwsza notka w życiu, więc się trochę stresuję, ale fenomenalna, fantastyczna, genialna i do tego skromna dh.Madzia zawsze da sobie radę. Nie wiem od czego zacząć, więc zacznę od początku, który może okazać się środkiem lub końcem. ,,Przyjdzie rozstań czas i nie będzie tu nas, na polanie tylko pozostanie po ognisku ślad..." Nie zgadzam się, protestuję, strajk głodowy, ja chcę na obóz!!! Po rozpatrzeniu skarg, wniosków, zażaleń na forum salamandrowego bloga dziekuję Druhowi, który zaszczycił nas swoją obecnością, mamy nadzieję, że to nie pierwszy i nie ostatni raz :) . Na dziś to koniec, idę powspominać to, co bylo, a czego już nie ma... Komentuj(3)
Link :: 27.07.2005 :: 21:09
 Komentuj(4)
Link :: 28.07.2005 :: 12:19
.jpg)
Festiwal w 14 Dzień Obozu (dla niewtajemniczonych 1+5+8=14)od lewej Daria S., Ola, dh. Madzia, Misia, Majta, Ilonka (szkoda, że nie ma całej ekipy :( ) Komentuj(1)
Link :: 28.07.2005 :: 12:30
.JPG)
Aż trudno uwierzyć, że już nas tu nie ma :( Tydzień temu o tej porze... Komentuj(5)
|