salamandry - komentarze |
Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku!!! Zdrowia, szczęścia, pomyślności, sukcesów na drodze harcerskiej i nie tylko![]() Życzę wszystkim Salamandrom, całej 158 drużunce i szczepowi ![]() Oraz Ludzikom z 28(żeńskiej i męskiej), 56(szczególnie dla takiego jednego - Majta przesyła całuski). Pozdrawiam ![]() PS. Salamandry piszcie częściej notki!!! |
|
Tak napisali inni: |
21.06.2006 :: 11:03 :: abtz72.neoplus.adsl.tpnet.pl AtKa widze ze wy tesh sie starałyście.. było duzo fotek.. ale od pół roku nic :((.. co sie dzieje?? salamandry !!:)) :PP.. piszcie, piszcie, piszcie.. ile sił.. co dizennie albo cześciej!! no i na forum tesh sie udzielajcie bo robie akcje |
09.05.2006 :: 19:13 :: abrj243.neoplus.adsl.tpnet.pl Dh Aga Ello młode harcereczki no ja starsza bo ma sie juz pionierke i zielony sznurMaleńkie dawajcie notki jakies albo se pb zaluzcie i miodzio będzie nomalnie płatki miód orzeszkixD Wiem że bez sensu pisze ale waszego bloga chce ozywic jakoś może abrakadabra simsalabim bufff i nowa notka sie pojawi!! Ponoc was tam sporo jest dawać noteczki maleńke raz dwa xD Dh Agucha zawsze sie rozpisze ale wiecie u mnie to juz norma a wy nie piszecie ń??xD Druhenki niech was zastepowa zagoni do pisania oj oj oj przynudzam ń??xD ok juz kończe pozdero dla Salamanderek śle Cmokaski malutke:D kończem ń??xD do nastepnej noci;p papapap |
24.03.2006 :: 18:32 :: host-81-190-25-94.torun.mm.pl Michasia=* Oj..myślałam, że tego bloga już nie ma![]() A tu patrze ostatnia notka z 30.12... moich urodzin, ale dobra ![]() Laski teraz was zagonie do pisania notek, tak ze codziennie bedzie nowa na tym blogu!!!! |
11.01.2006 :: 15:17 :: abqk186.neoplus.adsl.tpnet.pl Alusia z Westal A już nie piszecie nic drogie Salamandry <ojoj> Majta,Ola,ilonka Tyle was jest a żadna z was nie napisze ;( ( Bo misiunia to pisze) Ale dobra <lol>Ps. Majta mam kolejna osobę do zabicia ;P A nawet i kilka moze i kilkanaście |
30.12.2005 :: 22:03 :: absl95.neoplus.adsl.tpnet.pl noi nawzajem:) i żeby tam u Was było fajnie tak jak my jeszcze byłyśmy:) i wogle tam wszytskogo naj i fajnego sylwestra;D |
Talk.pl :: Wróć |